NL FR EN

Wat kan de
Vlaamse Taxi Centrale voor u betekenen?

b-o-i-1.pngs

24/7 Beschikbaar

Altijd beschikbaar, 24/7 voor al uw reisbehoeften!

Bedrijf / organisator

VTC Taxi App

Gebruik onze app voor een naadloze en snelle ritervaring!

info Ook op factuur

Taxichauffeur

Vaste prijs

Onze werkwijze omvat altijd een vooraf vastgestelde prijs. Deze prijs kan echter worden aangepast op basis van eventuele extra wachttijden en tussenstops.

Taxi bedrijf

Diverse betaalmethoden

Wij aanvaarden alle mogelijkheden van betaling! Cash, bankcontact, taxibonnen (Stad Kortrijk)

Taxi bedrijf

ISO 27001

Onze software is ISO 27001 gecertificeerd

Voordelen van samenwerken met de
Vlaamse Taxi Centrale!

Bedrijven

arrow-down-blue
Icon

Boekingsportaal

Ontdek de handigheid van ons VTC Taxiboekportaal voor bedrijven! Boek en beheer uw zakelijke ritten moeiteloos online, met toegevoegde voordelen zoals live tracking en directe bevestiging. Zowel op factuur als betaald in de wagen. Ook mogelijk via onze VTC Taxi APP. Vereenvoudig vandaag nog uw zakelijke vervoer!

Icon

Ritprioriteit

Boekt u een rit op factuur, bij voorkeur via ons online platform of app. Dan verzekeren wij een hogere prioriteit voor uw ritten. We begrijpen de belangrijkheid van tijdige en betrouwbare service voor onze facturatieklanten en zorgen ervoor dat hun boekingen met de grootste zorg worden behandeld.

Icon

Corporate Account Portal

Naast de gemakken van het boekingsportaal bieden wij voor grotere of complexere bedrijven CAP aan. Hier breiden wij het boekingsportaal uit met extra mogelijkheden zoals reisprogramma’s waar medewerkers voor zichzelf kunnen boeken (op factuur) op basis van specifieke criteria (via app of online), eigen validatievelden (bv. costcenters), Master access voor beheerder voor toezicht op alle ritten, enz.

Organisatoren

arrow-down-blue
Icon

Shuttledienst

Een ganse avond het zelfde traject afleggen? VTC kan elk type wagen hiervoor inzetten. Wij bieden speciale prijzen aan op basis van de door u opgegeven informatie. Stuur ons een email op info@vtctaxi.be.

Icon

QR Code en Bestelterminal

Bedrijfsfeest, receptie of andere gelegenheid? Bied uw gasten een eenvoudige click and order/scan and order tool aan met onze bestelterminal of QR Code. Bestel en track live een taxi aan een vaste prijs binnen enkele klikken. Deze terminal en QR code is gratis en dient per mail aangevraagd te worden.

Icon

Kickbackactie / Sponsordeal

Als onderdeel van ons streven om uw ervaring bij evenementen nog specialer te maken, plaatsen we banners met een unieke QR-code op verschillende locaties. Wanneer u een taxi boekt via deze QR-code, geniet u van een speciaal tarief dat lager is dan ons standaardtarief. Maar dat is nog niet alles! Bij elke rit die via de QR-code wordt geboekt, ontvangt de organisatie achter het evenement ook een kickback van 5% op de gereden ritprijs. Op deze manier ondersteunen we niet alleen deelnemers aan het evenement, maar ook de organisatoren. Mis deze kans niet om te profiteren van voordelige tarieven en tegelijkertijd uw steun te tonen aan uw favoriete evenementen. Scan de QR-code en stap in voor een rit vol plezier en beloningen!

Hotel & Horeca

arrow-down-blue
Icon

Boekingsportaal ‘For Guests’

Met ons gebruiksvriendelijke online platform kunnen hotels en horecagelegenheden moeiteloos taxidiensten voor hun gasten regelen. Met slechts een paar klikken kunnen medewerkers ritten boeken, vaste prijzen ontvangen en live de voortgang van de taxi volgen. Onze op maat gemaakte oplossingen passen perfect bij de unieke behoeften van uw etablissement.

Icon

QR Code

Met onze speciale QR-code kunnen uw gasten moeiteloos taxiritten boeken. Door simpelweg de code te scannen, kunnen ze direct hun bestemming invoeren en ontvangen ze meteen een vaste prijs voor de rit. Bovendien bieden we live tracking aan, zodat uw gasten de wagen live kunnen volgen en precies kunnen zien wanneer hun taxi zal arriveren. Plaats de QR-code op een handige locatie en bied uw gasten een naadloze reiservaring.

Icon

Bestelterminal

Met onze geavanceerde bestelterminal kunnen hotels en horecagelegenheden eenvoudig en snel taxi's bestellen voor hun gasten. Voer de bestemming in en ontvang direct een vaste prijs en geschatte aanrijtijd. Na het boeken wordt de real time aanrijtijd getoond en het type wagen. Ontdek de voordelen van onze Bestelterminal en verbeter de gastervaring met gemakkelijk en betrouwbaar taxivervoer. Neem contact met ons op voor meer informatie!

FAQ

Veelgestelde vragen.

Heeft u nog meer vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen als u verdere vragen heeft. Ons team staat altijd klaar om u te helpen!

Ja, absoluut! We begrijpen dat reizen soms onverwacht zijn en dat uw behoefte aan transport niet beperkt is tot traditionele kantooruren. Daarom zijn onze dispatchers 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om uw oproepen te beantwoorden en uw ritten te regelen. Bovendien kunt u uw ritten ook online of via onze handige taxi-app boeken en beheren. Of het nu gaat om directe boekingen, het plannen van ritten voor de toekomst of het volgen van uw chauffeur in realtime, onze digitale platformen bieden extra gemak en flexibiliteit voor al uw transportbehoeften. We zijn slechts een telefoontje of een paar tikken op uw smartphone verwijderd, altijd klaar om u van dienst te zijn

We hanteren vaste, vooraf bepaalde prijzen die transparant zijn en gemakkelijk online kunnen worden geraadpleegd en getarifeerd. U kunt de prijs van uw rit online bekijken en indien gewenst direct boeken. Deze prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de dag van de week, het tijdstip van de dag, het type voertuig en het traject. Het is belangrijk op te merken dat prijzen kunnen veranderen als er bijkomende tussenstops of wachttijden zijn die niet vooraf zijn meegedeeld. In dergelijke gevallen kunnen extra kosten van toepassing zijn. We streven naar volledige transparantie en streven ernaar om onze klanten altijd de meest nauwkeurige en eerlijke prijzen te bieden.

We bieden verschillende betaalmethoden om aan uw voorkeuren te voldoen:
Contant geld: U kunt uw rit contant betalen aan de chauffeur
Kaart (debit/credit): We accepteren zowel debit- als creditcards voor betalingen aan boord.
Contactloos: U kunt gemakkelijk betalen via contactloze kaarten of mobiele betalingen.
Taxibonnen Stad Kortrijk: Zie voorwaarden op de website van Stad Kortrijk https://www.kortrijk.be/producten/taxibon
Factuur: Voor bedrijven, personen onder het VAPH-budget, budgetbeheer en bewindvoering bieden we facturatie als betaalmethode. Neem contact met ons op voor meer informatie over het instellen van een facturatieaccount. Met deze diverse betaalopties streven we ernaar om uw betalingservaring zo gemakkelijk en flexibel mogelijk te maken.
E-payment in app: Mogelijkheid tot betalen in de app met Apple Pay, Google Pay, Creditcard of in de wagen te betalen (cash of kaart)

Als u wilt rijden op factuur, kunt u dit eenvoudig regelen door contact met ons op te nemen via info@vtctaxi.be . We bieden facturatiemogelijkheden voor bedrijven en organisaties die regelmatig gebruik maken van onze diensten. U profiteert ook van een betalingstermijn van 14 dagen na ontvangst van uw factuur. Nadat we uw gegevens hebben ontvangen en een facturatieaccount voor u hebben ingesteld, kunt u ritten digitaal boeken via onze website of app en de kosten betalen via factuur. Hoewel bestellen per mail ook mogelijk is, raden we dit niet aan omdat het tot 24 uur kan duren voordat u een antwoord ontvangt. Dit kan leiden tot vertragingen bij het boeken van uw rit. We moedigen daarom aan om gebruik te maken van onze snellere en efficiëntere boekingsmethoden. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u kunt rijden op factuur en hoe we u kunnen helpen bij het opzetten van een facturatieaccount.

Geen probleem! We sturen altijd een ticket of vervoersbewijs per sms nadat uw rit is voltooid. Als u echter geen ticket heeft ontvangen, kunt u ons altijd een e-mail sturen via info@vtctaxi.be . Ons team zal ervoor zorgen dat u een kopie van uw ticket ontvangt, zodat u over alle benodigde documentatie beschikt. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om eventuele vragen of verzoeken te behandelen.

Ja, we bieden luchthaventransfers als onderdeel van onze diensten. Of u nu alleen reist of met een groep, wij staan voor u klaar. U kunt uw luchthaventransfer ook eenvoudig online boeken via onze website of via onze handige app, waardoor het plannen van uw reis nog gemakkelijker wordt. Neem gewoon contact met ons op om uw luchthaventransfer te regelen en laat ons de rest voor u regelen.

Ja, we bieden groepsvervoer en shuttlediensten aan om aan de diverse transportbehoeften van onze klanten te voldoen. Of u nu met een kleine groep vrienden reist, een bedrijfsuitje plant of een evenement organiseert, we hebben voertuigen van verschillende groottes (4+1 en 8+1) om aan uw vereisten te voldoen. Interesse? Ga online en boek/tarifeer uw taxiritten. Heeft u een complex vraag/ritverzoek? Stuur ons dan een mailtje naar info@vtctaxi.be of vul het contactformulier in.

Ja, we zorgen voor een bevestiging van uw boeking om u gemoedsrust te geven. Als u telefonisch een rit boekt, ontvangt u een bevestiging via sms. Als u online boekt via ons boekingsplatform of via onze app, ontvangt u direct een bevestiging op het scherm. Deze bevestigingen bevatten belangrijke details zoals de datum, tijd en ophaallocatie van uw rit. Zo weet u zeker dat uw boeking correct is ontvangen en verwerkt. Mocht u geen bevestiging ontvangen, neem dan gerust contact met ons op zodat we u kunnen helpen.

Wij staan onze klanten op te wachten op volgende locaties: Luchthaven Zaventem: Aankomsthal Java Coffee Bar Luchthaven Charleroi: Voor de metalen hekken bij de hoofdingang Luchthaven Oostende: Aankomsthal Station Lille Flanders: Aan Relay Shop Station Lille Europe: Mercure hotel (recht tegenover de taxistrook) Station Brussel Midi: Starbucks spoor 3 Kan u onze chauffeur niet onmiddellijk vinden? Bel naar onze vast lijn. Ons IT systeem zal het nummer herkennen van uw boeking en u telefonisch een statusupdate geven. Daarna heeft u ook de mogelijkheid om door verbonden te worden met uw chauffeur.

Nee, uit veiligheidsoverwegingen geven we geen directe toegang tot de persoonlijke telefoonnummers van onze chauffeurs aan klanten. Ook chauffeurs krijgen geen telefoonnummer van u te zien in hun driver applicatie. Slechts een icoon die via ons systeem de klant opbelt. U krijgt per SMS in ieder geval een trackingslink waarmee u alvast de wagen kan volgen alsook het type en kleur van de wagen, nummerplaat en de naam van de chauffeur. Heeft u toch problemen? Ons centrale dispatchteam is 24/7 beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden of specifieke verzoeken door te geven aan uw chauffeur indien nodig. Als u extra informatie nodig heeft of specifieke instructies wilt doorgeven, kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen we ervoor zorgen dat uw boodschap bij de chauffeur terechtkomt.

We zijn blij dat u de efficiëntie van digitaal boeken waardeert! Als u een costcenter wilt toevoegen aan uw factuur, kunt u dit eenvoudig doen door de optie "Jouw Kenmerk (optioneel)" te gebruiken tijdens het boekingsproces. Voer uw costcenter in dit veld in, en het zal op de factuur worden vermeld. We willen u erop wijzen dat deze informatie niet wordt doorgegeven aan de chauffeur, maar alleen wordt weergegeven op uw factuur voor interne administratieve doeleinden. Op deze manier kunt u gemakkelijk kosten toewijzen aan de juiste afdeling of projecten binnen uw organisatie. Als u een complexere organisatiestructuur heeft of als meerdere mensen binnen uw bedrijf boekingen maken, heeft u waarschijnlijk toegang tot ons CAP (Corporate Account Portal) portaal. Tijdens het boekingsproces zal u gevraagd worden om uw costcenter toe te voegen als onderdeel van een controleprocedure. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alle boekingen correct worden toegewezen aan de juiste afdelingen of kostenplaatsen binnen uw organisatie. Als u nog geen toegang heeft tot ons CAP portaal maar hier wel interesse in heeft, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

We begrijpen hoe belangrijk uw privacy is. Alle gegevens die we verzamelen, inclusief informatie over boekingen en telefoongesprekken, worden strikt vertrouwelijk behandeld en opgeslagen volgens de hoogste veiligheidsnormen. We nemen uw privacy serieus en zullen uw gegevens nooit verkopen of delen met derden voor commerciële doeleinden. Bovendien is onze software ISO 27001-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan de strengste normen voor informatiebeveiliging. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens bij ons veilig zijn en dat we er alles aan doen om uw privacy te beschermen. Toch nog zorgen over ons privacy beleid? Ga naar https://book.autocab.net/32328001/Privacy voor ons privacy policy.

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen.