Vlaamse Taxi Centrale | Uw taxi in Kortrijk

Voor particulieren

Wat kan de Vlaamse Taxi Centrale voor u betekenen?


VTC voorziet dag én nacht een taxiservice in Kortrijk en de rest van Zuid-West Vlaanderen waarop u kan rekenen (écht 24 op 7)! Gelooft u ons niet? Bel ons! Reeds meer dan 35 jaar op het nummer 056 37 01 02!

Ook voor luchthavenvervoer, shuttlediensten en take out leveringen is VTC beschikbaar.


Wij aanvaarden alle mogelijkheden van betaling! Cash, bankcontact, contactloos en met taxibonnen (uitgegeven door Stad Kortrijk)


Niet echt het bellerstype?

Gebruik onze VTC TAXI APP! Gebruik hem zowel in zuid-west-vlaanderen of in Antwerpen! Download onze APP nu voor android en apple!

Voor bedrijven en lokale overheden

Taxidienst, Luchthavenvervoer en Shuttlediensten


Voor bedrijven en overheden bieden wij VIP vervoer aan op maat van de klant. Wij bieden een snelle en vlotte service aan en dit 24 op 7. Zowel voor een gewone taxidienst als voor luchthavenvervoer en shuttlediensten voor uw events.


Wij beschikken over elk type wagen (4+1, 6+1 en 8+1)


CAP Portaal (coperate account portal) - NIEUW!

Beheer uw taxiritten volledig zelf!


  • Boek instant ritten op factuur
  • Onmiddellijk vaste prijs (mits alle adressen)
  • Live tracking
  • Opvolgingen van gereserveerde ritten
  • Werknemers/Klanten via onze VTC App ritten laten bestellen op factuur van de firma
  • travel program voorzien (werknemer limiteren op basis van budget, type wagen, adres, enz.


Wenst u een demo? Stuur een mailtje naar Info@vtctaxi.be.


Expressdiensten en pakketvervoer


Dringend een levering die moet plaatsvinden? Brieven die met spoed dienen getekend te worden? Of levering van take out maaltijden? VTC, voorheen Taxi Gilbert, heeft reeds meer dan 35 jaar ervaring in elke vorm van pakketvervoer.


Bestelterminal en QR Codes voor hotels, horeca en drukbezochte locatie's


VTC houdt technologie hoog in het vaandel! Via onze bestelterminals/ QR Code kunnen klanten eenvoudig een taxi bestellen in enkele klikken. Ons dispatchsysteem zoekt automatisch de dichtsbijzijnde wagen en geeft een aanrijtijd aan.


De terminal is volledig gratis* en heeft enkel een internetverbinding en stroom nodig.


De QR code wordt eenvoudig gescand, en kan tal van data al dan niet tonen/vragen en vervolgens doorsturen naar onze systemen. Voor hotels kunnen ook QR codes per hotel kamer of delen van het gebouw/site.


*terminals worden gegeven aan courante klanten of bij grote events


Voor organisatoren

Sensibiliseringscampagne

Een feestje kan soms zo plezant zijn! Maar kruip niet meer achter het stuur als je gedronken hebt!

VTC werkt samen met het fonds Emilie Leus en biedt voor de regionale events een expostand aan met een alcoholtester om dronken chauffeurs te bannen uit het verkeer. Organisatoren kunnen deze stand gratis gebruiken!


QR Code en Bestelterminal

Bedrijfsfeest, receptie of andere gelegenheid? Bied je gasten een eenvoudige click and order/scan and order tool aan met onze bestelterminal. Bestel een taxi binnen enkele klikken voor nu of in de toekomst. Deze terminal en QR codes is gratis en dient per mail aangevraagd te worden.


Shuttledienst

Een ganse avond het zelfde traject afleggen? VTC kan elk type wagen hiervoor inzetten. Wij bieden speciale prijzen aan op basis van de door u opgegeven informatie.


Vaste prijzen

Komen uw gasten van specifieke regio's? VTC, voorheen taxi Gilbert Kortrijk, spreekt met u vaste prijzen af voor de ophaal en afhaal van uw gasten. 

Wacht niet langer! Bestel uw taxi nu!